Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Douglas tuinhuis

Uw huis uitbreiden met een douglas tuinhuis

Een douglas tuinhuis, ofwel een tuinkamer, is meer dan een gebouw in uw tuin. Het is een verbreding of verdieping van uw buitenruimte. Met een lariks tuinhuis kunt u optimaal genieten van uw eigen natuur en de extra bewegingsruimte. In een tuinhuis kunt u heerlijk ontspannen.

Een douglas tuinhuis voor alle seizoenen

Wilt u nou ook heerlijk kunnen genieten van een tuinhuis? Een tuinkamer kan precies zijn wat u nodig heeft. Ook is het zeker fijn als je gasten krijgt, en ze lekker beschut kunnen zitten. Een douglas tuinhuis is voor alle seizoenen geschikt. In de winter kun je er namelijk heerlijk een houtkachel in plaatsen. Vaak word een tuinhuis ook als verlengstuk gezien.

Duurzaamheid van douglas hout

Douglas hout gaat tot 15 jaar mee wanneer het onbehandeld wordt blootgesteld aan alle weertypen. Wilt u het nou niet laten vergrijzen of wilt u het hout langer goed houden dan kunt u dit doen om het te beitsen. Dit kan met (gekleurde) transparante beits waardoor de mooie structuur goed zichtbaar blijft. Het hout kan dan wel tot 20 jaar goed blijven.

Diverse stijlen douglas tuinshuizen

Er zijn zoveel mensen, dus ook zeer diverse smaken. Tuinhuizen zijn er in veel verschillende stijlen. Denk hier bijvoorbeeld aan een tuinhuis met een plat dak of juist met een punt dak. Zo kiezen mensen er voor om hun hout te laten vergrijzen door de weersomstandigheden. Maar ook veel mensen kiezen er voor om hun tuinhuis zwart te laten maken. Houthandel Salland verkoopt ook kant en klare zwart gespoten potdekselplanken (zweeds rabat). Zo kunt u uw eigen douglas tuinhuis zelf samenstellen!

Vergunning voor uw douglas tuinhuis?

Vaak vragen mensen zich af als ze een vergunning nodig zijn voor een lariks tuinhuis. Vaak is er geen vergunning voor nodig. Kiest u zelf voor een tuinhuis waar wel een vergunning voor nodig is, dan moet u deze even bij uw eigen gemeente aanvragen.

Bent u nou echt een doe-het-zelver? Bij Houthandel Salland bent u aan het juiste adres voor het douglas hout voor uw tuinhuis. Bekijk ons assortiment op onze webshop!