Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Eiken tafelbladen

Karakteristieke en sterke eiken tafelbladen

Eikenhout is een zeer bekende houtsoort, deze houtsoort wordt veel gebruikt voor tafelbladen. Eiken is ook een zeer bekende houtsoort, deze boom zie je dan ook veel in de natuur van Nederland. Eiken hout is van zichzelf een harde en sterke houtsoort, maar toch is het redelijk makkelijk te bewerken en te behandelen. Eiken heeft een karakteristieke, robuuste en rustieke uitstraling, maar de tafelbladen die wij maken zijn ook zeer geschikt als moderne meubelen. Ze zijn ook goed te behandelen met diverse kleuren. Door alle eigenschappen van dit hout is eiken veruit de meest gebruikte houtsoort voor tafelbladen

Elk eiken tafelblad is uniek van structuur

Onze nieuw eiken tafelbladen zijn gemaakt van het mooiste massieve eikenhout. Een houtsoort dat bekendstaat om zijn duurzaamheid en goed tegen een stootje kan. Onze tafelbladen zijn natuurproducten, elke eiken plank heeft een andere structuur dus elk tafelblad heeft een eigen verhaal! Eiken tafelbladen geven een mooie en unieke sfeer in elk interieur. Bij ons kun je zelf je eigen eiken tafelblad komen uitzoeken. Onze tafelbladen zijn geschuurd & geschaafd, de bladen zijn dan ook volledig glad. Wij verkopen kantrechte en boomstam tafelbladen.

Stoere tafelbladen met organische vormen

Met een boomstam tafelblad maakt u uw interieur net een stukje mooier! De tafelbladen zijn uniek en rustiek. Door de boomstamtafelbladen verzaagd zijn uit eiken boomstammen, hebben de kanten mooie organische vormen. Dit stoere meubelstuk is een echte aanrader voor een landelijk, industrieel, modern of klassiek interieur. Boomstamtafels zijn tijdloos en universeel toepasbaar.

Interesse?

Ben je benieuwd naar onze tafelbladen, en wilt u ze komen bezichtigen? Dan kunt u een afspraak maken door ons contactformulier in te vullen. De tafelbladen zijn op een ander adres te bezichtigen. Namelijk:

Bloeme Weide 6

7448 PX Haarle

(Op het adres van Historisch Hout) Dus NIET op onze houtwerf in Nieuw Heeten.