Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013
Lees hier hoe u uw bestelling kunt afhalen!

Bestelling ophalen


Wilt u zelf uw bestelling ophalen?

Dat is mogelijk! Als u een bestelling in onze webshop plaatst, krijgt u bij het betalen een keuze menu. Hier kun je kiezen tussen het ‘zelf afhalen’ of ‘laten bezorgen’. U kiest ‘zelf afhalen’ hierna krijgt u verschillende tijdvakken te zien waaruit u zelf een gewenst tijdvak kan kiezen. Wij zorgen ervoor dat uw order klaarstaat in het tijdvak dat u heeft aangegeven! Probeer je aan je gekozen tijdvak te houden zodat wij uw bestelling tijdig kunnen klaarzetten voor ophalen! De module die de tijdvakken plant houdt er standaard rekening mee dat wij tijd hebben om de order te picken en klaar te zetten voor afhaal. Wil u graag direct uw bestelling ophalen? Vaak is dit wel dezelfde dag mogelijk! neem hierover altijd vooraf telefonisch contact met ons op! Wij kunnen u aangeven of dit mogelijk is qua planning en hoe laat u dan langs kunt komen om uw order af te halen.

Wij kunnen uw zending eventueel laden met een vorkheftruck op een aanhanger

Mocht er door drukte, het door u gekozen tijdvak niet doorgaan. Dan nemen wij zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op!

Heeft u geen bestelling maar wil u wel graag hout afhalen?

Ook zonder een bestelling bent u bij ons van harte welkom op de houtwerf! Het is wel mogelijk dat u even moet wachten op één van onze medewerkers!  Het kan zijn dat deze bezig zijn met inkomende en uitgaande zendingen of terreinwerkzaamheden. U kunt onder het genot van een bakje koffie rustig wachten op 1 van onze medewerkers.

Afhaal locatie:
Beukvenne 3
8112 BA Nieuw Heeten