Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013
verwen jezelf met het beste hout!

Houd het simpel en bestel bij Houthandel Salland

Over ons

Houthandel Salland 2021

Houthandel Salland is in 2021 ontstaan vanuit Historisch Hout BV. Historisch Hout is een houthandel die gespecialiseerd is in het verkopen van reclaimed & circulair hout. Ondanks het Reclaimed hout krijgen wij toch veel vraag naar nieuwe bouwmaterialen zoals fijn bezaagd eikenhout en Douglas tuinhout. Om ook deze klantgroep goed en effectief te kunnen bedienen is onze vestiging in Nieuw Heeten geopend, vanaf hier verkopen we een ruim assortiment tuin gerelateerd hout!

Een breed assortiment tuinhout bij Houthandel Salland

Kwaliteit en voorraad dat zijn onze speerpunten binnen onze houthandel!  Wij zijn dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan tuinhout, grotendeels van ons assortiment wordt uit voorraad geleverd. Op maatwerk producten na!  hieronder een greep uit ons assortiment:

Leveringen in heel Nederland!

Wij leveren ons assortiment aan particulieren, aannemers en hoveniers. Via onze webshop bekijk en bestel je eenvoudig ons assortiment. Klik en bestel en laat jouw bestelling voordelig bezorgen of haal het op bij onze vestiging in Nieuw Heeten! Voor zakelijke klanten hanteren wij zakelijke tarieven en voordelige bezorgingen door heel Nederland!