Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Eiken tuinhuis

Uw huis uitbreiden met een eiken tuinhuis

Een eiken tuinhuis, ofwel een tuinkamer, is meer dan een gebouw in uw tuin. Het is een verbreding of verdieping van uw buitenruimte. Met een tuinhuis kunt u optimaal genieten van uw eigen natuur en de extra bewegingsruimte. In een tuinhuis kunt u heerlijk ontspannen.

Een eiken tuinhuis voor alle seizoenen

Wilt u nou ook heerlijk kunnen genieten? Een tuinkamer kan precies zijn wat u nodig heeft. Ook is het zeker fijn als je gasten krijgt, en ze lekker beschut kunnen zitten. Het is voor alle seizoenen geschikt. In de winter kun je er namelijk heerlijk een houtkachel in plaatsen. Vaak word een tuinhuis ook als verlengstuk gezien.

Duurzaamheid eiken hout

Eikenhout heeft van zichzelf een sterke en harde eigenschap. Welk voordeel heeft dit nu voor u? Het is natuurlijk fijn dat het prima tegen een stootje kan. En dat het niet snel beschadigt. Eikenhout is,  zowel behandeld als onbehandeld, zeer duurzaam. Eiken hout gaat zeker 15 tot 25 jaar mee.

Eiken tuinhuis met natuurlijke uitstraling

Eikenhout is zeer populair materiaal voor tuinhuizen. Dit komt omdat het hout een natuurlijke uitstraling heeft. In de loop van de vergrijst het eikenhout. De natuurlijke uitstraling blijft altijd behouden. Er zijn zoveel mensen, dus ook zeer diverse smaken. Eiken tuinhuizen zijn er in veel verschillende stijlen. Denk hier bijvoorbeeld aan een tuinhuis met een plat dak of juist met een punt dak. Zo kiezen mensen er voor om hun hout te laten vergrijzen door de weersomstandigheden. Maar ook veel mensen kiezen er voor om hun tuinhuis zwart te laten maken. Zo kunt u uw eigen eiken tuinhuis zelf samenstellen!

Vergunning voor uw eiken tuinhuis?

Vaak vragen mensen zich af als ze een vergunning nodig zijn voor een lariks tuinhuis. Vaak is er geen vergunning voor nodig. Kiest u zelf voor een tuinhuis waar wel een vergunning voor nodig is, dan moet u deze even bij uw eigen gemeente aanvragen.

Bent u nou echt een doe-het-zelver? Bij Houthandel Salland bent u aan het juiste adres voor eiken hout voor uw tuinhuis. Bekijk ons assortiment op onze webshop!

Wilt u nou een eiken tuinhuis met karakter? Historisch Hout is een houthandel die handelt in oud hout. Zoals oud eiken balken en wijnpersbalken. Voor meer info bekijk hier.