Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Frans hekwerk

Frans hekwerk, ook wel kastanje hekwerk is gemaakt van gegalvaniseerd staaldraad waarin kastanje houten gekloofde latten zijn gewarteld.

Robuust frans hekwerk met een natuurlijke uitstraling

Een omheining van Frans rasterhekwerk van kastanje hout geeft veel sfeer aan een tuin of weide! Het hekwerk is voor zowel de natuurlijke als moderne strakke tuin mooi. Het kan goed worden toegepast als schutting of erfgrens. Bevestig je het hekwerk goed, dan kan het heel lang mee gaan. Frans hekwerk is snel en makkelijk te plaatsen. De afrastering is zeer robuust, het geeft een natuurlijke uitstraling. Het bestaat uit onbehandelde kastanjepalen.

Afrastering voor dieren, tuinen en speeltuinen

Ons schapen hekwerk is gemaakt van kastanjehout van Franse oorsprong. Deze hekken kunnen ook worden gebruikt als bescherming tegen dieren, of als afrastering voor uw moestuin. Deze rollen hekwerk combineert perfect met onze kastanje palen.

Hoe te monteren?

De schapenhekken kunt u bevestigen met de bijpassende kastanjehouten palen. Deze kastanje palen zijn ook bij ons verkrijgbaar! Gebruik voor het vastzetten van het hekwerk krammen.