Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Houthandel Lochem en omgeving

Houthandel Salland, jouw houthandel Lochem en omgeving, is dé betrouwbare bron voor de beste kwaliteit hout. Wij zijn gespecialiseerd in houtproducten voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten in Lochem en omstreken. Onze focus ligt op kwaliteit en een groot deel van ons assortiment is uit voorraad leverbaar. Bij ons krijg je garantie op een scherpe prijs, de beste materialen en een snelle levering door heel Nederland. Zakelijke klanten krijgen zelfs korting!

Op zoek naar houthandel Lochem?

Houthandel Salland in Nieuw Heeten is jouw houthandelaar in de buurt. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan kwaliteitshout voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Als je een betrouwbare houthandel Lochem en omgeving zoekt, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze concurrerende prijzen en voordelige bezorgopties maken ons de ideale keuze voor klussers, ZZP’ers, hoveniers en aannemers in en rondom Lochem.

Hardhout

Houthandel Salland biedt massaranduba aan als hardhout. Deze houtsoort is ideaal voor projecten die te maken hebben met diverse weersinvloeden, zoals vlonders, terrassen en schuttingen. Deze hardhoutsoorten zijn optimaal bestand tegen vocht en bieden een luxe uitstraling met hun bruin-roodachtige kleur.

Douglas hout

Douglas hout heeft een goede weerstand tegen weersinvloeden en beschikt over een natuurlijke duurzaamheid. Het is daarom heel geschikt voor buitengebruik. Douglas hout is het ideale hout om te gebruiken bij kapschuren, overkappingen en tuinmeubilair. Het is een enorm harde houtsoort, beschikt over een mooie structuur en biedt een warme tint die in elke omgeving past.

Eiken hout

Eiken hout staat bekend om zijn duurzaamheid en luxe uitstraling. Eiken hout geeft een charmant tintje aan elke constructie. Ons eiken hout is beschikbaar in diverse afmetingen en geeft een luxe en unieke uitstraling aan elk project.

Kastanje palen

Kastanje palen zijn veelzijdig inzetbaar en bieden een lange levensduur, ideaal voor alles van tuinomheiningen tot decoratieve toepassingen. Beschikbaar in diverse maten, diktes en lengtes, zijn deze palen een duurzame keuze voor uw buitentoepassingen.

Frans hekwerk

Frans hekwerk, gemaakt van duurzaam kastanje hout, is perfect voor het afrasteren van tuinen, moestuinen en weilanden. Het biedt een rustieke en natuurlijke uitstraling, ideaal voor landschappen met glooiingen en oneffen terreinen. Het hout heeft bovendien een natuurlijke weerstand tegen verrotting en weersinvloeden.

Als lokale houthandel Lochem en omgeving staat Houthandel Salland bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide voorraad. We zijn dan ook jouw betrouwbare partner voor deskundig advies. Het grootste deel van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via onze webshop, met levering door heel Nederland. Bekijk snel ons uitgebreide online assortiment.

Meer weten over jouw houthandel Lochem en omgeving?

Wil je nog meer weten over onze bezorgmogelijkheden of producten? Lees dan alle informatie over onze Bezorging of bekijk de meest gestelde vragen aan onze Klantenservice. Vind je daar niet wat je zoekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan je graag te woord en bieden een uitstekende service.