Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Houthandel Twente en omgeving

Zoek je een houthandel Twente? Houthandel Salland is jouw betrouwbare bron voor kwaliteitshout in de regio. Wij zijn dé specialist in houtproducten voor zowel de zakelijke markt als particuliere klanten in Twente. Met een focus op kwaliteit en een groot deel van ons assortiment direct uit voorraad leverbaar, garanderen wij niet alleen de beste materialen, maar ook een snelle levering door heel Nederland. Bij ons profiteer je bovendien van scherpe prijzen en zakelijke klanten krijgen korting.

Houthandel in de buurt nodig?

Houthandel Salland in Nieuw Heeten biedt een breed assortiment aan kwaliteitshout voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Als je op zoek bent naar een betrouwbare houthandel Twente dan zit je bij ons goed. Onze scherpe prijzen en voordelige bezorgopties maken onze houthandel tot de ideale keuze voor klussers, ZZP’ers, hoveniers en aannemers in en rondom Twente.

Houthandel Salland, jouw houthandelaar in de buurt

Als houthandelaar in de buurt staat Houthandel Salland in Twente bekend om zijn kwaliteit en uitgebreide voorraad. Het grootste deel van ons assortiment is direct uit voorraad leverbaar en eenvoudig te bestellen via onze webshop, met levering door heel Nederland.

Duurzaam eiken hout

Eiken hout staat bekend om zijn duurzaamheid en luxe uitstraling. Het eikenhout uit ons assortiment is geschikt voor buitengebruik en geeft een charmant tintje aan elke constructie. Van meubelen tot gevelbekleding, ons eiken hout is beschikbaar in diverse afmetingen en geeft een luxe en unieke uitstraling aan elk project.

Douglas hout voor buitengebruik

Douglas hout is erg geschikt voor buitengebruik, vanwege zijn natuurlijke duurzaamheid en weerstand tegen weersinvloeden. Dit hout is ideaal voor constructies zoals kapschuren, overkappingen en tuinmeubilair. Douglas hout heeft een warme kleur en een mooie structuur die bij elke omgeving past. Het is bovendien een van de hardste houtsoorten, afkomstig van de Douglas spar.

Kastanje palen voor uw omheiningen

Kastanje palen zijn veelzijdig inzetbaar en bieden een lange levensduur, ideaal voor alles van tuinomheiningen tot decoratieve toepassingen. Beschikbaar in diverse maten, diktes en lengtes, zijn deze palen een duurzame keuze voor uw buitentoepassingen.

Rustiek Frans hekwerk

Frans hekwerk, gemaakt van duurzaam kastanje hout, is perfect voor het afrasteren van tuinen, moestuinen en weilanden. Het biedt een rustieke en natuurlijke uitstraling, ideaal voor landschappen met glooiingen en oneffen terreinen. Het hout heeft bovendien een natuurlijke weerstand tegen verrotting en weersinvloeden.

Hardhout voor buiten

Houthandel Salland in Twente biedt tevens hardhout aan in de vorm van Massaranduba Deze houtsoort is optimaal bestand tegen vocht en biedt een luxe uitstraling met de bruin-roodachtige kleur. Geschikt voor vlonder planken, terrassen en schuttingen, is dit hardhout ideaal voor projecten die blootstaan aan de elementen.

Jouw houthandel Twente: Houthandel Salland

Ontdek de beste keuze voor Houthandel Twente: Houthandel Salland is jouw betrouwbare partner voor kwaliteitshout en deskundig advies. Bezoek vandaag nog onze locatie of bekijk ons uitgebreide assortiment online. Voor al uw projecten, groot of klein, bieden wij de ondersteuning en materialen die u nodig heeft om succes te garanderen.

Meer weten over jouw houthandel Twente? 

Wil je nog meer weten over onze bezorgmogelijkheden of producten? Lees dan alle informatie over onze Bezorging of bekijk de meest gestelde vragen aan onze Klantenservice. Vind je daar niet wat je zoekt? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met onze deskundige medewerkers. Zij staan je graag te woord en bieden een uitstekende service.