Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013

Kastanje palen

Ben je van plan om kastanje palen te plaatsen?

Ons kastanjehout is duurzaam en kan onbehandeld in de grond gezet worden. Hoe dikker de diameter, hoe duurzamer de kastanje palen. De kastanje palen zijn geschild en worden gepunt. Houthandel Salland levert boompalen met een diameter van 8-14 cm. Het kastanjehout wordt het vaakst toegepast in natuurlijke afrasteringen. Het hout bevat barsten en knoesten. Deze extra uitstraling geeft je weide of tuin een bijzondere uitstraling. Sommige mensen vinden dit aantrekkelijk, anderen houden eerder van een strak uitzicht.

Voordelige kastanje palen voor weide afrastering

Wij hebben de palen ruim op voorraad. Ze zijn geschild, spintvrij, gepunt en geschuurd. Wij verkopen deze afrastering palen tegen aantrekkelijke prijzen. Houthandel Salland streeft erna om goede kwaliteit product te leveren. Dit doen wij tegen een zeer aantrekkelijke prijzen en met korte levertijden. Onze palen komen uit Italië.

Bewerkbaarheid van hardhouten kastanje palen

De palen zijn ook zeer vriendelijk in gebruik. Het hout is el goed bewerkbaar. Wel adviseren wij het om bij kastanje hout altijd RVS schroeven of krammen te gebruiken. Doe je dit niet kunnen er hierdoor verkleuringen in het hout gaan ontstaan na het contact met ijzer.

Afrasteringspalen met de beste kwaliteit

De kastanje afrasteringspalen zijn ook zeer geschikt voor het afrasteren van parken, landerijen, boswegen, inritten en toegangswegen. Wij leveren afrasteringpalen van de beste kastanje hout. Hiermee garandeert Houthandel Salland een optimale kwaliteit en duurzaamheid.