Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Elke zaterdag geopend: 08:00 - 16:00 uur
Veel uit voorraad leverbaar
Voordelige bezorging of afhaal
Voor de professional en particulier
Verkoopadvies? 0548 - 201013
Ook bij houthandel Salland bent u welkom voor uw bestelling op maat!

Op zoek naar tuinhout op maat gemaakt?

Maatwerk bestellingen & projecten op maat.

Bestelling op maat

Houthandel Salland is een bedrijf wat gespecialiseerd is in het leveren van voornamelijk tuinhout, producten van tuinhout en aanverwante artikelen. Wij hebben een uitgebreid assortiment vers eiken hout, lariks/douglas hout, hardhout maar ook afrasteringshout zoals kastanje palen en kastanje hekwerken. Ook voor aanverwante artikelen bent u bij ons aan het juiste adres, denk hierbij aan oliën, betonpoeren maar ook zwarte verf en Induline om uw tuinhout goed te kunnen beschermen tegen de weersinvloeden. Lees hieronder onze mogelijkheden in bestellingen op maat! 

Ons gehele assortiment hout word in vaste lengtes en breedtes gezaagd bij ons aangeleverd. Wij hebben altijd een divers aanbod kopmaten en lengte maten in voorraad om het zaagverlies voor u te kunnen beperken. Op onze webshop vindt u dus alleen hout in vaste kop en lengte maten. Bent u opzoek naar een bestelling op maat of specifieke kopmaten of lengtematen die u niet kunt vinden op onze webshop? Tegen geringe kosten kunnen wij bestellingen hout ook op aanvraag afkorten, schulpen of herzagen voor u. Daarnaast kunnen wij specifieke maatvoering ook op maat laten zagen of bestellen voor u. Houdt er wel rekening mee dat aan bepaalde bewerkingen wel een minimum volume / afname hangt.

Maatwerk bestelling & projecten op maat.

Bent u opzoek naar een groot volume hout of houten producten in specifieke wensen/bewerkingen voor uw project? Ook hierin kunnen wij uw geschikte partner zijn!  Denk hierbij aan afwijkende maatvoering in eiken balkhout, of grote aantallen balken voor een specifiek project. Ook in frans hekwerk hebben wij diverse mogelijkheden naast ons standaard assortiment, denk hierbij aan langere lengtes frans hekwerk of grotere latafstanden onderling. Ook kastanje palen kunnen wij leveren in langere lengtes en grotere kopmaten.

Heeft u een project waarin afwijkende maatvoering voorkomt of grotere aantallen?

Neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op!

Zwarte schuttingplanken Eiken paaltjes